Τρόποι αποστολής και χρεώσεις

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας:

Αποστολή ανταλλακτικών με courier

Η αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται μέσω του δικτύου courier στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Αν η διεύθυνση του παραλήπτη βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή του δικτύου της courier η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο κοντινότερο κατάστημα courier που βρίσκετε στην περιοχή σας.
Η αποστολή γίνετε αυθημερόν για παραγγελίες οι οποίες έχουν γνωστοποιηθεί στην PLUSPARTS.GR μέχρι της 16:00 το αργότερο. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Το κόστος των μεταφορικών για αποστολή των ανταλλακτικών με courier είναι 2.80 ευρώ για έως 2 κιλά για δέματα πάνω απο 2 κιλά η χρέωση για το επιπλέον κιλό είναι 0,80 ευρώ. Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν και τον νόμιμο ΦΠΑ.

Αποστολή ανταλλακτικών με μεταφορική εταιρεία

Η αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών. Η παραλαβή των ανταλλακτικών της παραγγελίας σας γίνεται από τις αποθήκες των εταιριών αυτών, για τις διευθύνσεις των οποίων θα ενημερώνεστε στο email σας. Η αποστολή γίνετε εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών. Το κόστος των μεταφορικών για αποστολή ανταλλακτικών με μεταφορική εταιρεία μεταβάλλεται από νομό σε νόμο. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις χρεώσεις αυτές στο καλάθι αγορών στο πεδίο εκτίμηση μεταφορικών και φόρων. Οι τιμές στην εκτίμηση μεταφορικών και φόρων συμπεριλαμβάνουν και τον νόμιμο ΦΠΑ.

Αποστολή ανταλλακτικών με ΚΤΕΛ

Η αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται μέσω του δικτύου ΚΤΕΛ Χανίων. Η παραλαβή των ανταλλακτικών της παραγγελίας σας γίνεται από τις αποθήκες των ΚΤΕΛ. Η αποστολή γίνετε αυθημερόν για παραγγελίες οι οποίες έχουν γνωστοποιηθεί στην PLUSPARTS.GR μέχρι της 16:00 το αργότερο. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Το κόστος των μεταφορικών για αποστολή ανταλλακτικών με ΚΤΕΛ είναι 4.00 ευρώ για έως 5 κιλά. Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν και τον νόμιμο ΦΠΑ.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα ανταλλακτικά σας από το κατάστημα μας το οποίο βρίσκεται Μουρνιών 37, Τ.Κ. 73300 και το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30 – 17:00 και Σάββατο 8:00 – 15:00 (εκτός αργιών). Σε αυτή την περίπτωση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα σας ενημερώσουμε με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή.

Σημείωση: Η PLUSPARTS.GR δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια, για τυχόν καθυστερήσεις ή κακή μεταχείριση στις συσκευασίες των ανταλλακτικών που αποστέλλονται. Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.